SZCHPH
SZCHPH
Kúpim EKS Benzing

Autor: Peter Zahorský

Kúpim EKS Benzing
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

EB
Eduard Buček
16.03.2011, 23:13
Kúpim Benzink klub system rok výroby od roku 2008. Ponúknite cenu. tel.0905 832454 Rýchle jednanie a cena rozhoduje. ďakujem Ebu.
PZ
Peter Zahorský
16.03.2011, 04:58
Dobrý deň vážení chovatelia. Mám záujem o EKS BENZING EXPRESS BASSIC /nie PROFESSIONAL/, alebo BENZING EXPRESS G2 Popis predmetov kúpy: EKS BENZING EXPRESS BASSIC (používané) - ide o EKS, ktorý má zlúčené dve funkcie do jedného prístroja (ovladača), ovládač + anténa. Na rozdiel od EKS Benzing Express Professional nemá rozdelovač na 6 EFA antén, ani žiadne prídavné EFA antény. Zhrnuté: Mám záujem o prístroj (ovládač) EKS BENZING EXPRESS BASSIC. Keď sme ich v roku 2008 kupovali, tak stáli 7500 SK (250 EUR). Som ochotný za používané zaplatiť do 200 EUR. EKS BENZING EXPRESS G2 (používané) - ide o EKS, ktorý sa skladá z ovládača, anténa boxu (rozdeľovač), EFA antény. Mám záujem o základný balík, ktorý sa skladá z ovládača G2 + anténa boxu + 1x EFA antény. Keď sme ich v roku 2008 kupovali, tak stál základný balík 12 500 SK (415 EUR) Som ochotný za používané zaplatiť do 300 EUR. Tie nákupné ceny z roku 2008 som si nevymyslel. Máme od tých EKS doklady o kúpe u pána Drgáňa. Ďakujem. Peter Záhorský. +421 907 40 60 40 zahorsky.peter@orangemail.sk
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.